Rejestracja

Chef's Day 2020

Bilety

Wejście bezpłatneWarsztaty i debaty projektu SlowFood-CE

  • udział w debacie na terenach Stacji Doświadczalnej Mydlniki               (dojazd we własnym zakresie , więcej na stronie głównej)
  • udział w warsztatach w szklarni (liczba miejsc ograniczona)
  • pokazy live cookingu
  • udział w debatach w Expo Kraków
  • wejście na Food Targ w Expo Kraków
  • Rezerwacje: Katarzyna.Opoczka@um.krakow.pl

Bilet jednodniowy (pierwszy dzień)99,00

Sklep
  • wejście na wydarzenie Chef’s Day (pierwszego dnia)
  • udział w masterclass: polskie wina lokalne (ilość miejsc ograniczona , rezerwacje knap@targi.krakow.pl )
  • warsztaty sprzętowe partnerów
  • oferta pakietu bezpłatnego
  • lunch

Bilet jednodniowy (drugi dzień)169,00

sklep
  • wejście na wydarzenie Chef’s Day (drugiego dnia)
  • spotkanie z gościem specjalnym
  • udział w masterclass: cydry i sery (ilość miejsc ograniczona , rezerwacje knap@targi.krakow.pl )
  • warsztaty sprzętowe partnerów
  • udział w zajęciach merytorycznych – motywacja
  • udział w zajęciach merytorycznych – gastrofizyka
  • oferta pakietu bezpłatnego
  • lunch
  • całodzienna przerwa kawowa